2022-12-29

2023

Produktion
Flera stora projekt utförs under 2023 och som även löper in i 2024.
Vi hjälper våra kunder att förädla sina fastigheter och hålla ned energikostnader.

2021-03-23

2020/2021

Projekt
Vad sysslar vi med?
Senaste året har Engelska skolan utförts i samverkan med Skanska och Östersunds kommun.
Storsjöskolan ska renoveras och stå klar 2024 i samverkan med Hent
I dessa projekt projekteras styrunderlag direkt av styrentreprenören.

2018-10-15

Pågående projekt

Nya byggnader i Östersund
Inuwell har fått förtroendet att utföra fler byggnader:
-Ryttarvägen, Remonthagen. 5st huskroppar är under uppförande.
-Lit, Boklok nybyggnad av 2 huskroppar med 20st lägenheter.
-A4 Campus bygger nya utbildningslokaler åt MIUN och även ett stort antal kontor.
Inuwell utför styranläggningarna!

2018-10-05

INU-system

Var inte orolig!
Alla INU-system i området Västernorrland/Jämtland har fortfarande full support och reservdelar finns i stor mängd. Det roliga med INU-systemen (PSR2000, INU-REG och i30) är att de sällan krånglar. Det är ett otroligt stabilt system som bara går och går. Om ni har systemet kan vi hjälpa er med programjusteringar eller uppgradering till nyare system där vi återanvänder i/o-korten. På så sätt får man ett snabbare och smidigare utbyte av styrsystem samtidigt som det blir kostnadseffektivt. Systemet går även att ansluta mot olika överordnade system genom att använda en drivrutin. Det är alltså ett öppet system som kan integreras ihop med andra fabrikat via OPC eller modbus.

2017-01-01

Nytt år, nya möjligheter!

2017
Det nya året inleds för oss med förändringar inom företaget.
Mats-Åke Melin trappar ned under året efter lång och trogen tjänst. Mattias Tjärnström inleder ett samarbete med Företaget Elpalko.
Elpalko är ett automationsföretag som är mångårig distributör av Honeywell:s produkter och har kontor i Östersund och Timrå. Tillsammans kan vi möta våra kunders behov i framtiden på ett tillförlitligt sätt.

2016-12-01

Skötsamt företag!

AAA
Inuwell har högsta kreditvärdering enligt soliditets bedömning. Det krävs 10 år med omsättning över 2 miljoner per år samt ett antal nyckeltal som är högre än genomsnittet för att erhålla denna kreditvärdighet. Vi klappar oss själva på axeln.

2016-02-24

Remonthagen och Tallbacken, Östersund

Nya bostäder
Östersundshem bygger totalt 245 lägenheter i 7st byggnader. Ett projekt som kommer att vara klart hösten 2017. Varje lägenhet har individuell mätning av kall- och varmvattenmätning samt rumstemperatur kopplad till styrsystemet.

2015-08-12

Trygghetsboende

Stadsdel norr, Östersund
Vi levererar styranläggning till trygghetsboendet som Östersundshem låter bygga på stadsdel norr. Byggnaden förses med en värmepumpanläggning för uppvärmning samt avläsning av samtliga elmätare och rumsgivare i resp. lgh via M-bus.

2015-02-04

Hemsö Fästning

Restaurang
En ny restaurang uppförs av Statens Fastighetsverk. Inuwell integrerar de olika anläggningsdelarna till en enhetlig anläggning som kan fjärrövervakas och följas upp för optimal drift och enkelt handhavande.

2015-02-02

Vindtunnel på Campus i Östersund

Mittuniversitet
Den nya vintunneln i Östersund kräver noggrann styrning och uppföljning. Den stora fläkten och rullbandet manövreras från ett gemensamt styrsystem och Inuwell har installerat klimatsystemet. Vid labdrift krävs jämn temperatur i tunneln vilket uppnås med kyla/värme via fläktluftkylare och ventilationaggregat. Inuwell levererar även styrning av regnsimulering (inomhus).

2014-11-06

Fagerskrapan

Östersund
Östersundshems högsta byggnad! Individuell mätning för varje lägenhet av kall- och tappvarmvatten som läses av via M-bus och DUC/DHC. Byggnaden har höga krav på energiförbrukning. Med hjälp av ett antal statistikmätare på el och värme ska byggnaden optimeras. Inuwell har utfört styranläggningen!
.